Изборът на акумулатора на автомобила


Съвременните батерии - три до пет години. В тази статия ще покажа как да намерите на батерията на базата на техническите параметри на колата.
Видове батерии


представя далеч по техните цени от евтини до много скъпи, пластмасов корпус и сигурно - с обслужване (Sb / Ca технология). излива в дестилирана вода, когато батерията се ниска, тъй като е малко работа е изпарен. Тези батерии се препоръчват на собствениците на поддържаните машини, в които системата за зареждане могат да функционират несъвършено.

обикновено се инсталира на конвейери на автомобилните заводи, услугата не се нуждае от - Поддържане Безплатен (Ca / Ca технология). за намаляване на батерията в случай на плътността на електролита се заменя с нов, не е възможно да го възстанови. Цената за тях, в очакване и за качество, и ако вярвате в колата и не искам да се добави вода - идеален. Той се намира на първия ден от оригиналната батерия заменя собственици на нови автомобили препоръчителни.

Има AGM батерии, които са инсталирани на машината със системата старт-стоп, или когато батерията е под седалката. Тези батерии предлагат огромно количество цикли "заряд-разряд" (3-4 пъти повече от нормалното), и по-често при по-тежки условия на работа. 3 пъти по-високи от нормалното - От минуси, цената на AGM батерии съдържат.

ГЕЛ - в допълнение към AGM батерии имат гел. Те имат всички предимства на AGM батерии, а дори и по-добре да се възстанови от състояние на дълбок разряд. Но цената е по-висока от батериите AGM със същия капацитет.