За Missguided и за куклата Барби

Моделът Jordan Day е избрана да представи спортните дрехи на марката Missguided.

Jordan Day е тъмнокож модел с божествена фигура, катоKare Delevingne, рядко се появяватв във фотосесии на най-известните модни марки.Въпреки това, тя се опита да влезе в ролята на дизайнер и представи собствена спортна колекция!В сътрудничество с бранда Missguided, тя извади линия дрехи наречена "Londunn."

Прочети още: За Missguided и за куклата Барби

За Соня Рикел и DKNY

Соня Рикел е легендарна парижка дизайнерка, наречена кралицата на обратите.

Тя почина през 2016 г. на възраст 86 след дълга битка с болестта на Паркинсон.Въпреки това, наследството й живее чрез работата на артистичния директор на марката, Джули де Везни.

Новата колекция обединява всички модни елементи на Рикел, използвани по времето на 60-те години.Преди да се присъедини към марката, Везни е прекарал десет години в модна къща Prada и шест години в модна къща Louis Vuitton.

Прочети още: За Соня Рикел и DKNY

Онлайн магазин с безплатна доставка

Ако използвате нашия онлайн магазин ще имате възможност да получите безплатна доставка в случай, че в кошницата имате стоки над определена сума. Възползвайте се от чудесните предложения и получете безплатна доставка.

Прочети още: Онлайн магазин с безплатна доставка

Къртене на стени и стари сгради – кое остава неизвестно

Една стара мъдрост гласи: „Живял е човек, който през живота си е посадил две дървета и е вдигнал една къща“. Строежът на къща е хубав етап от живота на всеки, но често той е споходен от друг не така приятен - събаряне на къща.

Не на всеки му се е налагало, а може никога да не стигне до този етап от живота, в който ще трябва да събори, срути сграда. Разбира се, никой не говори и за къртене на цяла сграда. Такова се извършва с помощта нафирма по къртене, До какво се свежда събарянето на стара сграда:

Прочети още: Къртене на стени и стари сгради – кое остава неизвестно

Историята на новините: как се появиха първите медии

Въпреки всички факти около медии, новини и интернет, специалистите все още не могат да отговорят на въпроса: кога хората започнаха да споделят новини един с друг.

Прочети още: Историята на новините: как се появиха първите медии