Как да избираме зимните дрехи?

Една много полезна и актуална статия за това как НЕ трябва да се обличаш през зимния сезон. Има няколко неща които ако избягвате да носите ще изглеждате елегантно и това няма да е за сметка на топлината и комфорта.

Прочети още: Как да избираме зимните дрехи?

Магазин за фешън дрехи

С идването на по-студените дни, всеки започва да се интересува от дрехи които са топли, но също така и фешън. Препоръчваме ви да посетите нашия интернет магазин защото смятаме, че тук ще откриете това от което се нуждаете.

За Соня Рикел и DKNY

Соня Рикел е легендарна парижка дизайнерка, наречена кралицата на обратите.

Тя почина през 2016 г. на възраст 86 след дълга битка с болестта на Паркинсон.Въпреки това, наследството й живее чрез работата на артистичния директор на марката, Джули де Везни.

Новата колекция обединява всички модни елементи на Рикел, използвани по времето на 60-те години.Преди да се присъедини към марката, Везни е прекарал десет години в модна къща Prada и шест години в модна къща Louis Vuitton.

Прочети още: За Соня Рикел и DKNY

За Missguided и за куклата Барби

Моделът Jordan Day е избрана да представи спортните дрехи на марката Missguided.

Jordan Day е тъмнокож модел с божествена фигура, катоKare Delevingne, рядко се появяватв във фотосесии на най-известните модни марки.Въпреки това, тя се опита да влезе в ролята на дизайнер и представи собствена спортна колекция!В сътрудничество с бранда Missguided, тя извади линия дрехи наречена "Londunn."

Прочети още: За Missguided и за куклата Барби

Къртене на стени и стари сгради – кое остава неизвестно

Една стара мъдрост гласи: „Живял е човек, който през живота си е посадил две дървета и е вдигнал една къща“. Строежът на къща е хубав етап от живота на всеки, но често той е споходен от друг не така приятен - събаряне на къща.

Не на всеки му се е налагало, а може никога да не стигне до този етап от живота, в който ще трябва да събори, срути сграда. Разбира се, никой не говори и за къртене на цяла сграда. Такова се извършва с помощта нафирма по къртене, До какво се свежда събарянето на стара сграда:

Прочети още: Къртене на стени и стари сгради – кое остава неизвестно