Основният критерии за избор на стол и маса

Подвижна седалка. Някои компютър стол седалка може да бъде отстранен за почистване. Човек би си помислил, защо? Този въпрос не възниква, например, селекционер, който е постоянна борба с мръсни лапи щампи. И кой от нас не би случайно разлят кафе върху клавиатурата и всичко наоколо? Можете да мислите за хиляди причини, за които трябва да се отстранят седалката за почистване. Хубаво е, че производителите са се погрижили за това предварително. подлакътници трайни ли са? Облегнете върху тях с двете си ръце.

Подлакътниците трябва да бъдат твърди и да устоят на натиска, защото ще имате начин да се изправи и да седне на един стол по няколко пъти на ден. Не се измъкне? Опитайте се да "изнесат" напред в стола си, сякаш се опитваше да се скрие под масата след много часове работа. Padding трябва да бъде без приплъзване, предотвратява такова движение. Също така е добре, ако малко ръба на седалката се сгъва. Това гарантира, че през втората половина на деня, в който няма да се озовете в положения на гръбчето пред компютъра - няма да претовари на гръбначния стълб. Смятате ли, коригира? Разбира се, че е по-добре да се откажете за регулируем стол, особено ако ще да седне в нея за дълго време. Решете предварително какви възможности имате нужда. И по време на изпитателния диск, проверете Удобното местоположение на лостове под седалката и изглаждане на рода си.

Вземете под внимание не само от наличието на определени корекции, но и удобство на местоположението на съответните бутони и лостове, за да ги активирате. Не е жив? Уверете се, че сте настроили за председател може да бъде трудно да се определи - за почивка и седалката не е олюля. Направи врата Титуляр? В модела на височина облегалка за главата на последния трябва да бъде коригирана, регулиране на височината.