За Соня Рикел и DKNY

Соня Рикел е легендарна парижка дизайнерка, наречена кралицата на обратите.

Тя почина през 2016 г. на възраст 86 след дълга битка с болестта на Паркинсон.Въпреки това, наследството й живее чрез работата на артистичния директор на марката, Джули де Везни.

Новата колекция обединява всички модни елементи на Рикел, използвани по времето на 60-те години.Преди да се присъедини към марката, Везни е прекарал десет години в модна къща Prada и шест години в модна къща Louis Vuitton.Легендарният пуловер "пуловер на лошото момче" е преработен и са получили нов дизайн - цветни ивици.Въпреки това, Libran показва как тя може да прокара границите и как дрехата трябва да изглежда за да е функционална и модерна.Libran създава жилетка с цветни ръкави, което е също като мантия.Той също така въвежда "TWINSET" - пуловер - нос.

Rykiel винаги е била известна със своята конструкция, която е насочена към съвременните и за съвременните жени.Най-известният й пуловер еносен от всички холивудски личности, от Одри Хепбърн до Катрин Деньов.Работите й са практични, функционални, и изключително подходящи за носене.Тази колекция е по-различна.Тя е предназначена да служи на днешните жени, които са в движение, но все пак искат да изглеждат модерни и секси.

Колекцията се предлага в Sonia Rykiel бутиците в Ню Йорк, Лондон и Париж, както и в няколко избрани международни специализирани бутици.

Съблазнителната Емили Ratajkovski се снима за DKNY! В последната си колекция на дамско бельо, американската марка DKNY е била заснета в Ню Йорк, а на снимките виждаме красива брюнетка дапозира в леглото и да представя най-новите модели на известната марка.

Снимките са били направени от Sebastian Faena, аржентински фотограф, който наскоро засне Бар Рафаели за Agent Provocateur.В допълнение към новата линия на класическите стилове, DKNY за колекцията за пролет-лято 2017 осигурява прозрачни материи и чорапогащи.
"DKNY винаги е подкрепяла силните и самоуверени жени, а това е много важно за мен.", казва Emily Ratajkovski по повод участието в кампанията.

Също така, можете да видите тук  #GoodMorningDKNY Емили Ratajkovski.25-годишната е била снимана по дантелено бельо, докато разхождала кучето си по улиците на най-известните метрополиси.

Източник: https://stylezone.bg/