За Missguided и за куклата Барби

Моделът Jordan Day е избрана да представи спортните дрехи на марката Missguided.

Jordan Day е тъмнокож модел с божествена фигура, катоKare Delevingne, рядко се появяватв във фотосесии на най-известните модни марки.Въпреки това, тя се опита да влезе в ролята на дизайнер и представи собствена спортна колекция!В сътрудничество с бранда Missguided, тя извади линия дрехи наречена "Londunn."

 

Колекцията има общо с името и в нея се усещастила на уличен Лондон.Колекцията идва с големи дрехи, удобни велурени анцузи, различни блузи с дълъг ръкав, спортни поли с цепки, ризи с открити рамене и удобно бельо. Джордан доказва с тези темденции, че дрехите й не са само за модни ревюта.

lookbook моделите на "Londunn" позират в панталони, пуловер от сатен, а също и с модерни рокли, вдъхновени от спортните 70s.

Барби, най-популярната кукла в света, навърши 58 години.

Куклата е създадена от основателя на компания "Мател" Рут Хендлър през 1958 г., а дебюта й е на 9 март, 1959 г. на панаира на играчките в Ню Йорк.

Пълното име на куклата Барби е Милисент Робъртс Барбара.Тя е родена в измислен град Vilovsu в Уисконсин и е едно от седемте деца.С течение на времето, други членове на семейството също се оказватпо рафтовете: Skipper, Стейси, Челси, Криси, Кели, Тути и Тод.

Барби през годините е доста спорна - за някои е символ на нереални форми и умения, като за други пък въплъщава същността на женската красота.В съответствие с философията за куклите, независимо от пол, възраст, цвят на кожата или облеклото- всеки един от нас може да бъде, какъвто си пожелае.

Барби е работила на повече от 150 работни места по време на живота си, наред с другите неща, е била офицер, лекар, рейнджър, касиер, ветеринарен лекар, адвокат, секретарка, предприемач, астронавт, програмист.

Куклите Барби имат различен цвят на кожата, косата, различни националности, различни професии и социални роли.Barbi 58 години отразява реалността, която ни заобикаля и си остава лидер сред модните кукли.

Източник: Моден магазин e-obuvki.com