Как да организирате парти за детски рожден ден

Детските партита могат да бъдат по-забавни, отколкото тези за възрастни. Не е нужно да сте толкова сериозни и може да споделите вашето вътрешно дете с възгледите на вашето дете. Плюс това, до края на деня, когато всички деца изразходят енергията си е ще се чувствате морално и материално удовлетворени. Ето и някои съвети как да стане това:

 

Вземете една тема с детето си – насочете се към нещо, което ще се хареса, както за вашият рожденик, така и за приятелите му връстници. Предвидете каква храна ще пазарувате, с какви декорации ще украсявате, кои ще забавлява децата по време на грандиозното детско парти.

Посетете с детето си няколко партийни магазини и вижте какво е на разположение за партито Предвидете колко дълго ще продължи? Къде е ще бъде мястото на купона?

Изберете покани – най-добре е такива да отговарят на темата. Ако става дума за детски рожден ден, то на поканите нека има свещички и торта, балони или клоуни.

След като сте ги избра, че е време да финализират детайлите. Проверете си графика, за да се уверите, че нямате работни срещи или да се налага да сте на път на тази дата. Предвидете и дали всички поканени ще присъстват.

Направете мониторинг и почистване. Останалите деца вероятно ще се вълнуват, също толкова много, колкото и вашия рожденик. Вашето дете може да раздава поканите в училище или вие самите да ги дадете на родителите, ако детето ви е твърде малко.

Купете декорации. За всичко от покривки, костюми, карнавални шапки, свирки, балони, детски фойерверки до картонени чаши, чинии и прибори с цветни детски елементи.

За всичко това предвидете няколко дни.

Планирайте някои игри. Това са градивните елементи на всяко детско парти. Потърсете детски клуб , където да се използва съоръженията на открито място. За по-малките деца, такива имат график, за да пазят нещата.

Не се страхувайте да сте оригинални или ориентирани във всеки детайл индивидуално. В днешно време, децата не играят старите училищни игри, има релейни състезания. За по-големите деца е типично повече свободно време. Колкото по-голямо е детето, толкова по-малко структурирана трябва да бъде партията. Децата най-вероятно ще искат да правят каквото им скимне в един или друг момент. Ако те изразяват това, не се притеснявайте. Повече свободно време за вас и другите родители с гледане на деца.