Как да актуализираме дома в няколко стъпки

Имате идея да обновите помещенията на дома, но ако може заобикаляйки планът за основен ремонт? Ако търсите актуализации, които всеки може да направи, а не само удобни решения с помощта на майстор, то тук е вашият отговор.

Нека да погледнем на тези творчески начина за актуализиране на дома, без да се налага да събаряте стени или нарушаване сметките в банката.

 

 1) Създаване на отвореното пространство в дома

Според проучване, плановете за пода са в горната част на списъка, когато става въпрос за закупуване на нов дом или обновяване, чрез собственици на жилища. Собствениците често търсят помещения, където кухнята се прелива с друга част, например семейната стая и трапезарията. Това създава едно огромно отворено пространство. Наред с това официалната трапезария излиза от мода.

Тук е вашата възможност да се създаде пространство в дома, което прави по-привлекателни за вас и за посетителите жилищните площи.

Понякога е толкова просто, да се отървем от по-големи и по-обемисти мебели, или да се наемем с преместване на мебели из стаята, за да видим какво разположение дават на отвореното пространство. Ако са свързани с огромен гардероб, шкаф или друг обемист част от обзавеждането е по-добра идеята да намерим фирма по извозване на стари мебели.

Изборът на свежи цветове ще ви помогне да разгърнете жилищната площ. Така, за да получите по-просторна и отворена стая, трябва да заложите на бяло и други цветове в светло.

Друг трик, който създава илюзия за открито пространство са огледалата. Поставени на противоположни прозорци те отразяват светлината в стаята и я правят да изглежда по-отворена.

3) Ландшафт на балкона

Озеленяването твърде често се пренебрегва. Дори засаждането на няколко дървета и храсти в двора може да подобри обстановката в помещенията. За да освежите обае, не забравяйте да поставите някоя и друга саксия на балкона. Изберете дървета и цъфтящи храсти, а ако се нуждаете от сонда за вода, погледнете тук: http://evrosonda.com/sondaji-za-voda-probivi.

4) Добавете лесен за инсталиране тапети. По-скоро, новите тапети на пазара се предлагат в невероятни модели и графики, които ще направят стаята да изглежда като изящен интериорен дизайн.

 5) Помислете за свежестта на банята

Баните се замърсяват доста бързо. Започнете ремонт на баня с основно почистване.

Погледнете банята по внимателно и видите всички и мръсни места. Подменете шкафове, стени и мивки, когато се налага, а през останалото време поддържайте стриктна хигиената в тези зони.

6) Спрете да живеете като Пещерния човек

Намерете място в дома, което може да използвате, независимо дали е в мазето, в гаража или на открито помещение допълнено с постройка като навес. След това трябва да го украсите подобаващо според дейността, която планирате да извършвате в него.

Добавяне на телевизор, маса, хладилник, бар, удобни столове, килими, възглавници, музика ... и т.н.

Има много фирми, които да персонализират гаражи в невероятни човеко пещери. Те изнасят и извозват всякакви строителни отпадъци, в това число подови настилки, стари мебели, строителни материали и пр., за да превърнат гаража в нова стая в дома.

7) В случай на съмнение просто почистете

Ако сте изчерпали този списък и вашият дом е само претоварен, може би трябва да започнете, просто почистване на жизнено пространство. Дълбокото почистване може да подобри настроението.

Сменете старите шкафове, осветителни тела, кранове, забършете прозорците и освежете старата боя.

Всички тези малки актуализации извървяват дълъг път, за да подновите дома, да приповдигнете духа и да усетите чувството за благополучие.