Изхвърля стара холна гарнитура

Задавали ли сте си въпроса дали сега да изхвърляте стара холна гарнитура или да превърнете старите си мебели в модерно красиво нещо.

Не е необходимо да купувате нови мебели, за да направите къщата си по-модерна и функционална. Вземете пример от тези идеи и направете своите стари, износени мебели прекрасни неща! Разбира се другият ви лесен вариант е да потърсите фирма, която изхвърля стара холна гарнитура.

Опитайте с полезни и сладки интериорни елементи ...

Как да пресъздадете мебелите от стари в нови:

Когато децата пораснат и напуснат яслите е време да започнете да четете и пишете. Направете на детското легло бюро - блестящо решение!

Бебешката кошара може да се превърне в специална маса за разнообразни детски дейности.  Горната част успешно може да служи за бюро, а в долната да се поместват разни неща – кашони с играчки, книги, дори учебници.

Отличен пример за дизайна на банята е друга свежа идея отново с детското креватче, което в случая може да бъде преобразено в маса с шкафове, в която да поместите хавлиени кърпи и шампоани.

Полезна може да е дори една стара количка за пазар, подобна на тези от големите вериги. Е, малко хора имат такива, но ако у вас се намира, трансформирайте я в подходяща градинска мебели – стол.

И като стана дума за кухненските столове, те могат да се превърнат в сладка градинска пейка или модерен диван. Достатъчно е само да запазите облегалките, след, което да монтирате една обща, носеща част помежду ум. Идва ред на тапициране, боядисване и лакиране и всичко е готово.

Организатор за много домашни неща може да се окаже една стара вана. Срязана на две части, лакирана в подходящи цветове и с красива цветна дамаска, сега тя може да озари хола или трапезарията ви.

Старата пощенска кутия може да бъде оригинална декорация на интериора. Невероятно романтично!

Чудесни идеи може да почерпите още от това да използвате горната част на пиано, да закрепите на някоя стена

Ако инструментът не може да бъде ремонтиран, възможно е да го добавите перфектно в градинското пространство, като в горната част насадите петуни, а в частта с клавишите да създадете фонтан, от който да се стича вода. Ще получите грандиозно пиано в интериора.

Стар велосипед може да аранжирате в банята. За целта махнете кърмата и поставете дървена плоскост, върху, която да поставяте разни принадлежности.

Старите сгъваеми столове може да окачите на стената един до друг. Когато ви трябва място за съхранение, лесно може да разгъвате долната част и да използвате за рафтове, а когато това не е необходимо да прибирате отново към стената до следващият път.

Организирайте домашното си пространство по най-добрия начин. Може би тези оригинални идеи ще ви помогнат. Творчеството е навсякъде и винаги!

Не забравяйте да покажете на приятелите си как можете да превърнете старите мебели в нещо полезно, а ако сте взели решение да се отървете от тях, потърсете фирма за почистване на къща от стари мебели: http://hamalski.com/firma-pochistvane-kashta-stari-mebeli, в т. ч. която изхвърля стара холна гарнитура.