Как да изберем дрехи

Спортните дейности предполагат използването на специална униформа, която ви позволява да се упражнявате комфортно в залата и на откритите пространства. Важно е избраният комплект да е удобен, практичен, хигроскопичен и ви позволява да се чувствате комфортно по време на тренировка. И преди да изберете дрехи за бягане, е необходимо да се вземат предвид сезонните фактори. Ако тичате на открито, то за пролетта и есента е по-добре да си купите водоустойчив костюм с покритие, което отблъсква влагата. Как да изберем дрехи за бягане през лятото?

купуват дрехи в спортните магазини - той е адаптиран към условията на повишено изпотяване и по-добре отстранява влагата; правилно определете размера - твърде тесната тениска или къси панталони ще търкат кожата; Спортни шорти и шорти - оптималното решение за лятото, в хладно време те могат да се сменят с гамаши;

не забравяйте да завършите комплекта с шапка - шапка, шапка, панама да ви предпази от прегряване; Облеклата за улични писти трябва да бъдат снабдени със светлоотразяващи елементи, така че шофьорите да ви забележат от далеч.

Как да изберем дрехи за джогинг в домашен салон? Тук правилата не се различават много от тези, които се прилагат при избора на уличен комплект. Вярно е, че накрайникът може да бъде заменен с превръзка за глава. И отидете на джогинг в горещ ден дори можете да завършите с къси панталони и бански костюми. В останалото, можете да направите с минимален набор от леки дишащи тениски, тениски, спортни сутиен, който поддържа гърдите, шорти и гамаши. Обувките за бягане са по-добре да избират с нехлъзгава, стабилна подметка, способна да осигури правилното положение на крака и да омекоти натоварването на удара.