Най-добрите предложения за таблети и лаптопи

Избирането на лаптоп може да се окаже трудна задача, особено ако за първи път ще имате такъв. Като добавим и факта, че разнообразието е неизмеримо, спокойно може да споменем и това, че големия избор прави намирането по-трудно защото всеки си мисли, че има още по-добро предложение и така до безкрай.

Да започнем с хард диска. Много хора се чудят колко биха им били достатъчни. Всъщност това е свързано и със вашите дейности на него. Примерно ако сте любител фотограф, ще е необходим по-обемен твърд диск. Но ако ще ползвате компютъра само за работа в мрежата, размера на хард диска не е от особено голямо значение за вас.

Монитор – стандартните са около 15 инча. Препоръчваме ви и вие да изберете модел с такава характеристика защото са най-удобни и лесно преносими. Разбира се има лаптопи и с по-големи матрици, но няма нужда, освен ако работата ви не го изисква задължително.

Операционна система – ще разберете, че се продават лаптопи с инсталирана и без инсталирана. Цените се различават с няколко стотин лева. Ако искате да спестите от тази характеристика, вземете лаптоп без ОС и инсталирайте такава у дома.

Когато тръгнете да си купувате таблет, ще разберете колко голям избор има на родния технологичен пазар. Все повече фирми започват да предлагат таблети и по тази причина цените им падат, а качеството и техническите характеристики – непрекъснато се увеличават.

Има няколко важни неща на които обезателно трябва да обърнете по-специално внимание за да вземете една техника която ще ви върши работа доста дълго време. На първо място при всички таблети е размера на екрана. Колкото е по-голям, толкова по-добре. Разбира се прекалено големия дисплей създава неудобство при работа – затова заложете на нещо средно.

Операционнат система на таблетите е от много важно значение, както при компютрите. Може би най-популярната е Андроид. Препоръчваме ви и вие да заложите на нея.

 

Интересни портали за техника:

bgkonsumativi.eu
bgtablet.eu
bgprinter.eu
bgmonitor.eu
bgtelefon.eu
bgpamet.eu
bg-laptop.eu