Няколко неща за вършене, преди лятото да е приключило

През пролетта ентусиазирано се отдаваме на мечти за по-топлите месеци и прекарване на часове по това, което може и трябва да се направи през лятото. За съжаление, още в първия уикенд на горещите дни бързо забравяме за заръките и обещанията дадени ни, макар и само пред нас самите.

 

Направете си дрямка в хамак

Може да не сте отдавна дете, но да лежите в хамак, с добра книга и лимонада в ръка си е истинско предизвикателство за галещо топлото докосване по кожата. Слънчевата светлина и хладния вятър могат да ви оптимизират и дори да отворят възможност за приличен план през следващия уикенд. Хамакът може да се разположи в парка, или да се направи, в двора пред къщата. Достатъчно е само да имате мрежеста сянка и две дървета, на които да закачите. Ако пък се налага нещо да бъде добре свършено, то вижте в POCHISTVA.COM.

Градина

Добре е да имате макари и малка градина. Ако къщата ви има северно изложение и перваза на прозореца гледа на запад, това няма да е толкова фатално. Винаги може да почистите строителни отпадъци и да отглеждате култури. Засаждане на краставици или домати е твърде късно, но копър и магданоз ще има време да расте до септември. Ако не ви харесва да бъркате с земята, просто поставя в малки чаши, лук, люти чушлета или магданоз и отглеждайте като саксийно растение. Градинката ви може да е красива и вкусна.

Мислили ли сте за легло на прозореца: как да оборудвате кухня с градина у дома. За целта и преди всичко трябва да сте ​​организирани. При хубаво време може да си седите у дома, но времето безвъзвратно минава. Така, че направете промяна. Леглата ще почакат, а ако имате стари мебели не забравяйте да поръчате изхвърляне на стари мебели.

Може също така да ползвате слънчеви бани през деня и да се любувате на звездите през нощта. Максималната програмата зависи от желанието да се занимавате с организацията на дома.

Организирайте пикник

Това е чудесна възможност за романтичен обяд или вечеря под звездите. Ако не ви се ходи надалеч, винаги може да планувате пикник в близкия парк до къщата.

Ходенето на вечеря

Да бъдете в състояние да скочите от офиса на обяд, си е предизвикателство за много хора. Още повече ако офисът ви се намира на другия край на града. И все пак, когато се налага някакъв транспорт и услуги, не забравяйте да потърсите фирма, която извозва. Най-важното нещо тук е да направите ходене по-удобно. Вземете с вас една малка черга и без извинения стартирайте вашият час-пик.