Как да се отървем от боклука

Ако се разровите в килера, на балкона или в далечния ъгъл на гардероба, то със сигурност може да намерите някои стари неща, които никой не използва. Това може да е една дреха, която отдавна не сте обличали, или детски играчки на порасналите ви деца, домакински уреди и още какво ли не.

Прочети още: Как да се отървем от боклука

Доставка на кафе и минерална вода

Нашата фирма се занимава с доставка на вода и други консумативи като Кафе за офиса. Осигурете всичко необходимо за вашите служители като използвате услугата на нашата фирма за зареждане на офиси с вода и кафе.

Качествен ремонт на компютри

От дълго време се занимаваме с ремонт на компютри от всякакъв тип. Заповядайте при нас ако имате някакъв проблем с вашия домашен или офис компютър. Решаваме хардуерни и софтуерни проблеми.

НЛП информация

НЛП или невролигвистично програмиране е начин за общуване и личностно развитие. То е създадено в края на 20-ти век. Днес то е много застъпено при всякакви networking събития заради своето свойство да подобрява комуникацията.

Фирма за циклене на паркет

Цикленето на паркет с стандартна процедура при масивния паркет. Тя се извършва преди лакиране на повърхността. Голямо предимство на масивния паркет е това, че позволява неколкократно циклене. Фирмата ни се занимава с циклене на паркет от дълги години и може да ви бъде от полза.

Прочети още: Фирма за циклене на паркет