Съвети за избор на счетоводна фирма

Всеки един човек с бизнес се нуждае от услугите на счетоводна фирма. Това е ясно на всеки. Днес тези фирми са в изобилие, но не трябва сляпо да се доверяваме на всяка една. Пример за това е и фактът как една счетоводна фирма може да разори бизнеса и живота на клиента си. Поради тази причина е от изключителна важност да изберете счетоводна фирма, която е сигурна и няма да ви измами.

Има няколко прости правила, които ако спазвате няма да имате проблеми и няма да рискувате да загубите бизнеса и бъдещето си. Можете да изберете и счетоводна фирма, което да е в близост до офиса ви. Съветваме ви да проверите местоположението на въпросните фирми чрез приложението в GoogleLocal. Изберете си няколко фирми и ги сравнете, вижте какво предлагат, репутацията им, клиентите им и всичко което ви интересува. Това е един от най-лесните начини да проучите дадена фирма, но пък ще загубите доста време и нерви.

Прочети още: Съвети за избор на счетоводна фирма

Кандидатстване за ипотечни кредит и изискванията на банките

Дали максималният размер за кредит е свързан с анализиране на доходи е един от въпросите, които много хора днес си задават, преди да кандидатстват по ипотечни кредити.

Не е изненадваща, нито необичайна практика доходите да бъдат разгледани обстойно, а лицето, което кандидатства по ипотечен кредит да е обезпечено, чрез жилище.

Това означава, че максималният размер за отпускане на ипотечни кредити е различен в различните банки и според индивидуалните характеристики на всеки кандидат.

Всяка банка разполага с кредитни експерти, с които може да се консултирате по въпроси свързани с ипотечните кредити. От всеки един кандидат, зависи да направи сметка, каква част от месечните си доходи би могъл да задели, за да изплаща кредита.

Прочети още: Кандидатстване за ипотечни кредит и изискванията на банките