Какво трябва да съобразим в избора на пола

Топлото време вече е факт и това е най-силната предпоставка да погледнем по-ведро над това, което предлага модния подиум в дамските облекла за всеки ден.

 

Полата като крайно женствен тоалет се откроява с изключителната си актуалност. Многообразие от модели и насред целия фон онези видове поли, които в най-голяма степен ни допадат. Изберете подходящата пола според фигурата и вкуса си. Ето, какви съвети дават модните дизайнери:

Много дълги поли – тези дамски облекла не са много секси, но са елегантни. Те създават нужния комфорт дори в горещото време и прикриват недостатъците по краката. Добре е да помните за тях, обаче, че на миньончета не подхождат, защото създават визуална представа за още по-ниски телосложения, независимо от избора на obuwki.

Поли до средата на прасеца – актуалните модели са разкроени и създават голямо удобство. Те са подходящи за дамите с по-едри бедра, като създават отлична възможност за прикриване на несъвършенствата. Тази дреха е идеална и практична за всички повод и място.

Пола до коляното – ако имате добре оформени колена, това е идеалното предложение за пролетта и лятото в модните дамски облекла. Правата пола с дължина до коляното е идеалното  предложение и навява за класика. Много подходящ избор е за деловите жени с по-сериозни професии. Добре се съчетава с колан.

Пола с цепки – много секси вариант, дори в официалния тоалет с женски дрехи за всеки ден. С пола с цепка може да загатнете за закачливостта и младостта, а наред с това да покажете индивидуалност и харизма в стила на обличане. С подходящия модел пола с цепки може дори умело да прикриете някои несъвършенства по тялото и да акцентирате на дадености и плюсове от него.

Мини полата – определено с нея ще съберете овациите и няма как да останете незабелязана. Тя е израз на свободния дух и създава силен психологически ефект. Това, на което следва да се обърне внимание в избора намини пола е, че може да бъде опасна, ако не притежавате нужното телосложение. Къси поли се препоръчват за дамите с идеално телосложение или безкрайно дълги крака. С къса пола обаче трябва да съобразите и повода. Тя не е подходяща за всяка ситуация и може да ви злепостави.

Разгледайте и предложенията за дамски рокли.